facebook twitter pinterest

Over Villa Beestenboel.


Hallo en welkom bij Villa beestenboel!

Voordat de oudste in 2007 werd geboren werd, waren we, net als alle aanstaande ouders, druk met het inrichten van de babykamer. Als laatste zochten we nog naar een leuke wandversiering, het liefst een vrolijk, kleurijk schilderij met herkenbare dieren. Maar we konden maar niet slagen. Dus uiteindelijk besloot ik het toen zelf te proberen.

Ik tekende en schilderde al langer, maar nooit voor kinderen, dat was compleet nieuw voor me. Uiteindelijk is het een huis vol met dieren geworden, door ons 'Villa Beestenboel' gedoopt.

Ik kreeg hier zoveel leuke reacties op en werd gevraagt om voor een vriendin ook een schilderij te maken. In overleg met haar is dat uiteindelijk is dat de 'Beestenboelboot' geworden.

En toen had ik de smaak te pakken!

Sindsdien ontwerp en schilder ik voor uiteenlopende klanten zelfontworpen kinderkunst.

Het leuke is dat er intussen veel verschillende schilderijen zijn ontstaan, met verschillende dieren, composities en kleuren. Dit houdt het voor mij erg leuk en spannend en zorgt er ook voor dat iedereen tegen een betaalbare prijs een uniek handgeschilderd kunstwerk voor zijn kind kan aanschaffen bij Villa Beestenboel. En recentelijk hebben we hier na aanleiding van een vraag van een klant hier ook nog groeimeters in dezelfde stijl aan toegevoegd

Kortom, alles is mogelijk en van seriewerk hebben we nog nooit van gehoord!.

Klanten van ons zijn bijvoorbeeld kinderdagverblijven, (groot)ouders en bedrijven die onze schilderijen cadeau doen aan medewerkers die een kindje krijgen.

We hopen dat je geinspireerd raakt door de foto's van onze schilderijen en dat je iets leuks voor je (klein)kind kunt vinden!

Hilde Huisman

          |           2014   Villa Beestenboel           |      Contact      |      Webdesign door Huisman.     |