Schilderijen bestellen en verzenden.


Je kunt de schilderijen en groeimeters die op de site van villa Beestenboel staan bestellen door het artikelnummer en je gegevens te mailen naar info@villabeestenboel.com. Je krijgt van ons zo snel mogelijk een bevestigingsmail met alle informatie je nodig hebt.

Staat er tussen de op deze site nu niets tussen wat je echt leuk vind, mis je de juiste kleuren of heb je zelf een leuk idee: geen probleem!

Wees creatief en laat me dan snel weten hoe jij wilt dat je schilderij of groeimeter eruit komt te zien via info@villabeestenboel.com.

Want wat is nu leuker om alles zelf samen te stellen en zo af stemmen op je eigen smaak en voorkeuren. Bijvoorbeeld op je eigen interieurkleuren, je lievelingsdier(en) of...

Alle opties zijn open en bespreekbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
- de grootte van het doek,
- de kleur van de achtergrond,
- welk(e) dier(en),
- welke kleuren je de dieren wilt geven,
- een naam en/of datum (*)(niet altijd mogelijk ivm maat),
- of er glitters of glimsteentjes verwerkt moeten worden(*),
- eventuele bijzonderheden die het nog persoonlijker kunnen maken.

Dus leef je uit en geef je wensen zo compleet mogelijk door, dan krijg je het schilderij precies zoals jij het wilt!

Heb je wensen of vragen, neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

Wanneer je helemaal tevreden bent over je schilderij, krijg je van ons de totaalprijs door. Vanaf de dag dat dit is bijgeschreven op onze rekening bedraagt de levertijd ongeveer 3 weken.

We laten het aan je weten als het klaar is. Dan kan je het afhalen (zie contact) of we versturen het stevig verpakt per pakketpost(*). Let op: schilderijen groter dan 100 cm en de groeimeters vallen buiten de normale verzendingen van TNT.

Natuurlijk wordt het schilderij of groeimeter gratis op een leuke manier ingepakt voordat het verzonden wordt, zodat je het gelijk cadeau kunt geven als je het binnen hebt!

(*)= tegen meerprijs.

facebook twitter pinterest
          |           2014   Villa Beestenboel           |      Contact      |      Webdesign door Huisman.     |